Mission

Manou Messmann indtog modebranchen med sin TED talk “Are you wearing your future”? i 2015. Lige siden har Manou arbejdet på sin mission om at styrke den danske og internationale modebranche.

Se Manous TED talk lige her: “Are you wearing your future”? 

 

Synlige resultater

Som forfatter, foredragsholder og brandrådgiver skaber Manou synlige resultater for modebrands gennem konceptet ROBUST MODE. Et koncept og en designfilosofi, der har forbrugeren som omdrejningspunkt. Bogen “Robust Mode – Skab Mode Der Holder” er på gaden nu og kan købes hos udvalgte læreanstalter og butikker. Køb bogen direkte fra Manou.dk ved at sende navn, adresse og telefonnummer gennem kontaktformularen (under “Kontakt”) -og bogen vil blive sendt direkte til din adresse indenfor få dage.

 

Forbrugerekspert

Derudover er Manou, med sin skarpe sans for adfærdssændringer, forbrugerekspert for PEJ gruppen, Easy Size, Headstart Fashion, MetroXpress, 3 mobil og DBA guide.

 

Manous (vanvittige) begejstring for mode…

Skyldes en opvækst med mode inde på livet 24/7 og derudover en helvedes masse studier (BA psykologi og MA i kommunikation) og nørderi indenfor sociologi, filosofi, neuroscience, forbrugeradfærd og ikke mindst succes! Senest har Manou gennemført en tøj-challenge, hvor hun ikke gik med det samme sæt tøj i 365 dage!! Eksperimentets mål var at illustrere hvor meget tøj vi har liggende i klædeskabet, men som aldrig bruges. Manou vækkede det gemte og glemte tøj til live og satte derigennem fokus på hvordan vores købsadfærd er og hvordan vi kan ændre den.

Læs om eksperimentet her: http://politiken.dk/forbrugogliv/art5889313/Manou-har-brugt-sit-gemte-og-glemte-tøj-i-323-dage