LIVE webinar onsdag d. 27 april

  3 årsager til at branding føles tungt og drænende + 3 hacks der giver dig et crush på branding og markedsføring af dig selv!

  På onsdag afholder jeg et LIVE webinar på Facebook, hvor jeg fortæller, hvorfor branding og markedsføring af dig selv kan føles så ufattelig tungt og drænende! Samtidigt afslører jeg også 3 hacks, der får dig til at ELSKE branding og markedsføring af dig selv (med det samme)!

  Uanset om branding og markedsføring er et nyt felt for dig eller om du er “en gammel rotte” i faget, så kan vi alle støde på de tunge og drænende branding oplevelser. Derfor er det piv-lækkert, når vi forstår hvorfor de følelser opstår og ved præcis hvad vi skal gøre ved dem.

  På onsdag falder alle brikkerne på plads, og jeg lover dig, at dit forhold til branding og markedsføring bliver ændret FOR ALTID!

  Jeg glæder mig til at vi ses,

  Kærlig hilsen Manou Messmann, Ekspert i branding & Spirituel Guide.

  • Ved tilmelding til dette webinar, vil du automatisk få tilsendt mit nyhedsbrev. Det kan afmeldes anytime. Langt de fleste vælger dog at blive hængende, da det er via mit nyhedsbrev, at jeg deler mine mest personlige tips og tricks og giver dig “en forlomme” til kommende events, koncepter og nye sessions.