Træsko, 70 ér vibe og farmerstemning;-)

Written by

Som mange andre i modebranchen travede jeg messerne tynde under modeugen. Har haft lidt travlt, men vil gerne dele mine “opdagelser” med jer. Tænker at I får dem i små bidder, så denne blog-post ikke bliver 3 meter lang!

Den fantastiske flæsekrave!

De fleste modefans har været oppe og køre over Guccis seneste kollektion med ret tydelige referencer til 70érnes glam. Jeg er selv fan og har adskillige flæseskjorter hængende i min garderobe. På Revolver faldt jeg over en af slagsen hos Baum und Pferdgarten -Pænt lækker, I must say! Og endda i rosa (favorit-farve)!! 70ér skjorten med den smukke flæsekrave er virkelig nem at style og spicer ethvert sæt op.

Foto fra: www.harpersbazar.com.au
Foto fra: www.harpersbazar.com.au

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gucci in farmer mode

En anden ting jeg blev ret vild med var træsko og træskostøvler. Træskoen har man flere gange forsøgt at få ind i modebilledet, men det er aldrig rigtig lykkedes, pånær tilbage i 70érne og i den mere sexede italienske version, hvor den ofte er med høj plateau hæl og i guldlæder. Lige nu tror jeg faktisk på træskoen mere end nogensinde før. I sommers købte jeg blandt andet et par plateau “træsko” i en stærk blå farve med guldnitter (of course), og jeg er sikker på at der kommer mere træsko-dans ind i modebilledet fremover. Hvorfor? Fordi vi er vilde med den løsslupne 70ér vibe i et samfund, hvor alt bliver mere og mere kontrolleret. Dem der er vilde med den afslappede boheme beklædning, har i lang tid brugt flade sandaler, for at skabe et “down to earth” udtryk, men en træsko eller sågar træskostøvle kan gøre det samme, bare med lidt mere råt ind over. Og det er jeg ret vild med!

 

www.sweedishhashbeens.com
www.sweedishhashbeens.com

For mig er det: Guccis 70ér vibe der er rykket på landet. Jeg kan ret godt se det for mig. En lille fin blomstret bikini, en lang vintage kimono udenover og et par karry gule eller orange træsko til. NU mangler vi bare den svenske skovsø i baggrunden for at peake;-)

 

 

 

www.sweedishhashbeens.com
www.sweedishhashbeens.com

Tjek swedish hashbeens (swedishhashbeens.com) eller sanita (sanitaclogs.dk), hvis du vil lure lidt på træsko-tendensen.

 

 

www.sweedishhashbeens.com
www.sweedishhashbeens.com
www.sweedishhashbeens.com
www.sweedishhashbeens.com
www.sanita.dk
www.sanitaclogs.dk