Forløb og Foredrag

Aktiver sjælen i dit brand

Foredraget “Aktiver sjælen i dit brand” er til dig der gerne vil have HELE dig med på din professionelle rejse.

Foredraget tager udgangspunkt i Spirituel Branding og bliver afholdt næste gang torsdag d. 6 juni i HALO House i København.

Læs mere her

Juicy Business

Juicy Business er til dig, der gerne vil finde saften og kraften i dit brand -og derigennem tiltrække drømmekunder, så din omsætning løfter sig til nye højder.

Juicy Business er et forløb på 1 1/2 måned, der er designet, så du kan nå ud til alle de mennesker, der har brug for din hjælp og samtidig leve et roligt liv fyldt med hverdagsglæde, overskud -og ikke mindst økonomisk overskud 🙂

Brand Reading

Brand Reading er en strategisk og spirituel analyse af dit brand.

Gennem en Brand Reading får du indblik i, hvad der spænder ben for dit brand og hvordan du får hul igennem med dit brand.

Du får derudover en mini-strategi, der giver dig de første skridt til dit brand gennembrud.

Fremtidens Branding

Hvis I vil sikre jer en stærk forbindelse til jeres kunder, er det afgørende, at jeres branding afspejler den tid vi befinder os i.

Gennem dette foredrag på 45-60minutter bliver I introduceret til Fremtidens Branding og får derudover værktøjerne til, hvordan I kan implementere de nye brandingmetoder til jeres virksomhed.

Personlig Branding

Du er dit brand uanset om du er selvstændig, iværksætter eller lønmodtager.

Hvis dine kursister drømmer om et arbejdsliv, der matcher deres drømme, så skal den personlige branding være en naturlig forlængelse af dem selv, men hvordan gør man det?

Få redskaberne til at skabe et personligt brand, der giver dine kursister det arbejdsliv de drømmer om.

Dine ønsker…

Jeg er altid meget nysgerrig efter, hvad du gerne vil blive klogere på og jeg vil elske at hjælpe dig.

Så hvis du endnu ikke har fundet online-kurset, foredraget eller forløbet der kan løse dine problemer, så skriv til mig og fortæl om dit ønske lige her: