Brand Reading

En Brand Reading er en spirituel og strategisk analyse af dit brand, hvor formålet er at identificere:

  1. Hvorfor der er modstand i dit brand (årsagen til at du mangler flow, hype og høj energi omkring dit brand)
  2. Hvordan du får hul igennem med dit brand.

Derudover får du en mini-strategi, så du ved præcis hvilke skridt du skal tage for at komme i mål med dit personlige og professionelle gennembrud. Når man driver en passionsbaseret forretning, er der nemlig altid sammenhæng mellem de personlige og professionelle gennembrud, så det giver god mening at have hele dig med på rejsen -du er nemlig den vildeste power-motor i dit brand!

Burde jeg overveje en Brand Reading?

Hvis du kan sige ja til en eller flere punkter, så kan en Brand Reading være lige præcis det der skal til, for at du og din forretning får den viden der skal til for at dit brand virkelig får trykket speederen i bund og kommer til at opleve brandets fulde potentiale.

  • Jeg har haft mit brand i en årrække, men har endnu ikke oplevet et decideret gennembrud
  • Jeg kan ikke helt gennemskue, hvad der bremser min potentielle succes.
  • Jeg er virkelig klar til at prøve noget andet end jeg er vant til.
  • Jeg orker ikke længere forløb, men er klar til 60 minutters full on sparring.
  • Jeg har brug for en konkret, enkel og ikke mindst overskuelig handleplan, så jeg ikke går kold i processen allerede inden jeg er startet.

Ok, det lyder som mig -men hvordan foregår det?

Inden vi mødes laver jeg en analyse af dit brand med fokus på både de spirituelle og strategiske aspekter.

Under samtalen (som enten foregår online eller i KBH) taler vi om, hvad der spænder ben for dig og din forretning -og du får indblik i, hvordan dit og brandets fulde potentiale aktiveres.

Til slut præsenterer jeg en mini-strategi plan, så du ved præcis hvad du skal fokusere på og hvad dine første skridt består af -så du kommer i mål med visionerne for din forretning.

How much for all of this?

Prisen for en Brand Reading er 2222kr.