Cowboy-støvlen version 2.0 -Kender du dem?

Written by

 I slut firserne herskede cowboystøvlen, som vi kender den.

Foto: www.shopping.com
Foto: www.shopping.com

 

 

 

 

 

 

Jeg var selv den lykkelige ejer af et par i brunt ruskind (arvet fra min overbo)! Støvlen var kendetegnet ved den spidse snude, de fine syninger, der dannede flotte mønstrer og hælen der ”forsvandt ind under sig selv”. Gennem tiderne er cowboystøvlen genopstået utallige gange. Primært på grund af dens klare referencer til det rå cowboymiljø, og derudover fordi den har et æstetisk smukt udtryk.

www.theeyeoffaith.com
www.theeyeoffaith.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Flere har forsøgt at gøre cowboystøvlens succes efter, og det er lykkedes for mange. Især Notabene herhjemme har gjort det godt. De har formået at genskabe en støvle, der har samme kvaliteter, som den oprindelige cowboystøvle, blot tilpasset den nutidige forbrugers behov.

www.notabene.dk
www.notabene.dk

 

 

 

 

 

 

 

Toga Pulla pulls it of!

Et andet brand, der har haft og stadig har stor succes er Toga Pulla. De leverer en nyfortolkning af cowboystøvlen, som de fleste indenfor modebranchen er stødt på. Toga Pulla støvlen er inbegrebet af alt det vi elskede ved den klassiske cowboystøvle. Spænderne, syningerne og de lækre, holdbare materialer. Det er en støvle, som kan klare lidt af hvert og som kan blive lidt trashed, uden at se smadret ud. En støvle, der ældres med ynde og det kan vi lide.

 

Skærmbillede 2016-08-15 kl. 10.58.24
Den originale Toga Pulla støvle

 

Skærmbillede 2016-08-15 kl. 10.58.15
Toga Pulla støvlen i ruskind.

 

 

 

 

 

 

Toga Pulla til overkommelig pris!

Hvis man tager et kig på denne sæsons støvler, så er det ikke svært at se, hvor inspirationen kommer fra. Toga Pulla har formået at skabe et design, som de fleste skobrands gerne vil gøre kunsten efter. Det er til glæde for alle de forbrugere, der synes at 2850kr for en støvle er lige i overkanten. Til alle jer derude; hold øje med disse skobrands, hvis du vil sikre dig en Toga Pulla stil: Gardenia, Sofie Schnoor, Stylesnob og Pavement. Samtlige brands har lavet nogle virkelige gode alternativer til Toga Pulla støvlen. De originale Toga Pulla støvler kan herhjemme købes hos www.youheshe.com, www.meandthemet og www.millium.dk

 

Eye candy til cowboy-støvle nørderne

Og til alle jer, der er fascineret af cowboystøvlen og selve håndværket bag; tjek lige støvlerne nedenfor! Jeg skal absolut et smut forbi Austin, Texas inden længe og købe mig et par af “The real deal”!!

Skærmbillede 2016-08-26 kl. 10.58.14
www.collectorsweekly.com

 

 

www.shoeswomenmall.com
www.shoeswomenmall.com

 

 

 

 

 

Skærmbillede 2016-08-26 kl. 10.56.36
www.horsesandheels.com

 

Skærmbillede 2016-08-26 kl. 10.59.23
www.poshmark.com

 

 

www.wanelo.com
www.wanelo.com

 

 

 

www.shoestringmag.com
www.shoestringmag.com

 

 

 

 

 

“Jo mere lir, des bedre”!