Din lydfil gemmer sig lige her 😉

Yes, du er SÅ meget på rette vej lige nu! Og hvis du har udfyldt de tre felter ovenfor, jamen så lander der en lækker lydfil i din mail-inbox om få sekunder.

Hvis du er nysgerrig på, hvad lydfilen indeholder, så kan jeg afsløre, at du vil få indblik i de 4 benspænd, der holder dig tilbage fra dit gennembrud. Derefter får du de 3 nøgler, der viser dig vejen til dit gennembrud og til sidst får du en visualiseringsøvelse som bonus.

Visualiseringsøvelsen hedder “Din flamme er dit gennembrud” og den er ret magisk, da den skaber forståelse for hvilke psykologiske og spirituelle mekanismer, der ligger bag et gennembrud.

Alt i alt kan du godt glæde dig til at læne dig tilbage i 15 minutter -hvor DU bliver guidet til DIT gennembrud.

Kh. Manou 🙂

  • Når du anmoder om at få din gratis lydfil tilsendt, vil du automatisk blive tilmeldt mit nyhedsbrev. Og jeg lover dig, at det er alt andet end øv. Jeg sender nemlig kun en mail til dig, når jeg har noget vigtigt på hjerte eller mine åndelige guider står og banker på med et budskab de VIL have igennem til dig:-) Nyhedsbrevet kan afmeldes anytime, men langt de fleste vælger dog at blive hængende, da det er gennem mine direkte mails, at du virkelig kan mærke energien, transformationen og den uendelige power, der ligger klar til dig.